ΥΛΙΚΑ
- 2 φιλέτα κοτόπουλου
- 1 κρέμα γάλακτος
- τορτελίνια τυριών
- κεφαλοτύρι για πασπάλισμα
- ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας κάρυ
- αλάτι
- μπαχαρικό για ζυμαρικά(προαιρετικά)
- Κόβουμε τα φιλέτα σε κομμάτια.
- Τηγανίζουμε πολύ καλά τα φιλέτα σε ελαιόλαδο
- Αφαιρούμε το πολύ λάδι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε αλάτι και κάρυ
- Αφήνουμε το μείγμα να βράσει 1-2 λεπτά
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό,και αν έχουμε και το μπαχαρικό ζυμαρικών
- Σουρώνουμε τα τορτελινια
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε πασπαλίζοντας το τυράκι!
Καλή σας όρεξη!!!
Προσθέστε ότι υλικό τραβάει η όρεξη σας και απολαύσετε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου