Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΣΥΝΟΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φιλέτα κοτόπουλου
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • τορτελίνια τυριών
  • κεφαλοτύρι για πασπάλισμα
  • ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας κάρυ
  • αλάτι
  • μπαχαρικό για ζυμαρικά(προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Κόβουμε τα φιλέτα σε κομμάτια.
  2. Τηγανίζουμε πολύ καλά τα φιλέτα σε ελαιόλαδο
  3. Αφαιρούμε το πολύ λάδι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε αλάτι και κάρυ
  4. Αφήνουμε το μείγμα να βράσει 1-2 λεπτά
  5. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό,και αν έχουμε και το μπαχαρικό ζυμαρικών
  6. Σουρώνουμε τα τορτελινια 
  7. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε πασπαλίζοντας το τυράκι!
Καλή σας όρεξη!!!

Προσθέστε ότι υλικό τραβάει η όρεξη σας και απολαύσετε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου