ΥΛΙΚΑ(4 ΑΤΟΜΑ)
- 1 πακέτο πέννες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 500γρ ντοματίνια
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- κάρυ
- Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό.(κρατάμε μία κούπα νερό)
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο(προσέχουμε μην μαυρίσει) και τα ντοματίνια
- Προσθέτουμε τη μία κούπα νερό που κρατήσαμε από τις πέννες
- Αφήνουμε μέχρι να σωθούν τελείως
- Ανακατεύουμε πέννες και σάλτσα μαζί.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τυρί της αρεσκείας μας.Η φέτα ταιριάζει απόλυτα!!!
Καλη σας ορεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου