Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ(4 ΑΤΟΜΑ)

  • 1 πακέτο πέννες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 500γρ ντοματίνια
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • κάρυ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό.(κρατάμε μία κούπα νερό)
  2. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο(προσέχουμε μην  μαυρίσει) και τα ντοματίνια
  3. Προσθέτουμε τη μία κούπα νερό που κρατήσαμε από τις πέννες
  4. Αφήνουμε μέχρι να σωθούν τελείως
  5. Ανακατεύουμε πέννες και σάλτσα μαζί.
  6. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τυρί της αρεσκείας μας.Η φέτα ταιριάζει απόλυτα!!!

Καλη σας ορεξη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου